Za novinarske teniške naslove v Tivoliju



v vse večji časovni in drugih stiskah se nam doslej ni posrečilo izpeljati ne posamičnega ne ekipnega novinarskega državnega prvenstva. Bilo bi zares škoda, če bi prekinili to tradicijo, zato smo se po temeljitem premisleku dogovorili z vodstvom zavoda Šport Ljubljana, da naše teniško druženje po dveh letih vnovič priredimo na igriščih v Tivoliju, v neposredni soseščini dvorane Tivoli oz. Muzeja sodobne zgodovine.

Ker se počitnice iztekajo, se vam najbrž ne bo težko odločiti za predvideni termin, to je v soboto, 5. septembra, ko se bomo v teniškem centru Tivoli zbrali ob 9.00 in s tekmovanji začeli ob 9.30.

Za model tekmovanja (tudi starostne kategorije ipd.) se bomo odločili glede na število in starostno strukturo prijavljenih, rok prijav pa je četrtek, 3. septembra, do 13. ure. Kam? Naslova sta dva: bojan.budja@delo.si in oto giacomelli@delo.si

Hkrati vas prosimo, da o dogodku obvestite ustno ali drugače vse vaše kolege, ki jih naša pošta morebiti ne bo dosegla. Srečanje v Tivoliju bomo izkoristili tudi za dokončno sestavo ekipe, ki nas bo zastopala na svetovnem prvenstvu novinarjev v Hercegnovem od 19. -26. septembra.

V primeru slabega vremena je nadomestni datum turnirja SOBOTA, 12. SEPTEMBRA.