Pozdravljeni. DŠNS je z RTC ŽIČNICAMI KRANJSKA GORA, d.d., sklenilo dogovor o popustih za smučanje/deskanje v Kranjski Gori tudi za to zimo. Spodaj vsebine najpomembnejših članov, gre pa za 40% popust pri nakupu vozovnic (razen sezonskih) za člane DŠNS ter za ožje družinske člane (mož, žena, otrok, ki bodo lahko koristili popust v višini 30%). Prosimo vas, da ne zlorabljate izkaznic DŠNS ("posojanje" ipd...), tudi zato, kot je zapisano v pogodbi: V primeru zlorabe smučarskih vozovnic s strani članov DŠNS se lahko pogodba enostransko prekine s strani podjetja RTC Žičnice Kranjska Gora. Veliko užitkov na snegu. Preberi več


3. člen

RTC Žičnice Kranjska Gora d.d. bodo članom Društva športnih novinarjev Slovenije nudile 40% popust pri nakupu vseh vrst smučarskih vozovnic ( razen sezonskih). DŠNS bo podjetju RTC Žičnice Kranjska Gora na začetku smučarske sezone 2015/2016 posredovalo seznam svojih članov.


4. člen

Smučarske vozovnice se bodo članom Društva športnih novinarjev Slovenije z odobrenim popustom zaračunavale na licu mesta na vseh prodajnih mestih RTC Žičnice Kranjska Gora d.d. z možnostjo plačila z gotovino in s kreditno kartico. Člani DŠNS se bodo na prodajnih mestih izkazali z novinarsko izkaznico in veljavnim osebnim dokumentom.


5. člen

Ožji družinski člani ( mož, žena, otrok) bodo lahko koristili popust v višini 30% na podlagi nakupa smučarskih vozovnic s strani člana DŠNS, ki bo razviden na skupnem računu.

V primeru zlorabe smučarskih vozovnic s strani članov DŠNS se lahko pogodba enostransko prekine s strani podjetja RTC Žičnice Kranjska Gora.

Športni pozdrav.

IO DŠNS

Jože Zidar, predsednik